private label

Als je zelf wilt bepalen, in welke stijl en stof kleding gemaakt wordt, dan bieden we een Private Label aan. Kleding en accessoires worden ‘custom made’ oftewel tot in het kleinste detail geheel naar wens van de klant gemaakt en geleverd.

In onze showroom kun je collecties van kleding en accessoires bekijken. Ook om je een idee te kunnen geven van de mogelijkheden met textiel voor een eigen label. Uiteraard adviseren we je graag, bij het maken van keuzes voor een eigen kledinglijn.

Het is leuk, om een Private Label te laten maken. Bij een eigen kledinglijn kies je zelf: stoffen, kleuren, modellen, knoopjes, ritsen, labeltjes, verpakkingen en meer.
Jouw gewenste stijl voor kleding en accessoires worden eerst omgezet naar digitale ontwerpen. Met een digitale presentatie geven we je een beeld van ‘jouw Private Label’. Vervolgens bespreken we alle ontwerpen en voeren de nodige aanpassingen door.

Nadat je akkoord hebt gegeven voor het ontwerp(en) gaan we over tot Pre-Productie, waaruit pre productie samples/PP samples voortkomen.
Pas na goedkeuring van de PP samples wordt de werkelijke productie van een Private Label gestart.

De levering van een prachtige Private Label collectie geheel custom made is al mogelijk vanaf 6 weken!