Bestel CE gecertificeerde Single Use mondkapjes , oftewel wegwerp mondkapjes!
CE gecertificeerd SU mondkapjes:
-vanaf 50 stuks

Bestel custom made mondkapjes, oftewel een mondkapje dat je zelf ontwerpt, eigen motief, opdruk, kleur, bedrukking, logo, tekst!
Custom made mondkapjes voor jouw bedrijf, sportclub, instelling:
-vanaf 50 stuks 1 kleur bedrukt
-vanaf 250 stuks geheel naar wens, all over bedrukt

Mondkapjes
Bedrukte Mondkapjes kunnen gedragen worden als je reist met het openbaar vervoer. Maar ook tijdens werk, sport en andere activiteiten. We bieden ze voor bedrijven en diverse beroepen. Met het dragen van een mondkapje bescherm je mogelijk jezelf en met name anderen tegen virussen.

Unieke bedrukte Design Mondkapjes of wegwerp mondkapjes/gezichtsmakers.

Mondkapjes laten bedrukken

Deze stoffen 3- laags maskers kunnen in elke kleur, met print of bedrukking geleverd worden. Naar eigen ontwerp, in de gewenste kleur, met logo enz.

De design varianten zijn wasbaar, herbruikbaar en dus minder belastend voor het milieu. Door de 3D- vorm heeft het mondkapje een betere pasvorm. Het buigbare neusstuk geeft extra aansluiting op de neus.
Ze bestaan uit polyester, katoen met antibacteriële laag en filter.
De stoffen kapjes hebben elastische oor lusjes, voelen zacht aan, zijn vochtwerend en hebben een goede lucht doorlating en filtering.

BESTEL MOGELIJKHEID:

  • vanaf 50 stuks in één kleur met één opdruk
  • vanaf 250 stuks in alle kleuren en eigen design

CE gecertificeerde Wegwerp mondkapjes (SU)

Wegwerp mondkapjes , ook wel SU- oftewel Single Use genoemd.
De medische kapjes dienen voor persoonlijk gebruik. Het zijn 3- laags wegwerp gezichtsmaskers, voor éénmalig persoonlijk gebruik.
Ze hebben elastische oor lusjes, voelen zacht aan en hebben een goede lucht doorlating en filtering. Het buigbare neusstuk geeft extra aansluiting op de neus.

BESTEL MOGELIJKHEID:

  • CE gecertificeerde SU-mond kapjes v/a 50 stuks

LET OP! De mond kapjes of mondmaskers bieden geen 100% bescherming en zijn niet geschikt voor medisch gebruik. Het gebruik voor persoonlijke doeleinden geschied geheel op eigen risico.